3 gode grunde til at have en firmafrugtordning

1. Frugten erstatter en anden, mere usund snack

De fleste mennesker plejer at spise mad eller snacks mellem måltiderne i løbet af arbejdsdagen. Det kan ofte være færdigretter, slik eller lignende usunde madvarer, men det kan en frugtordning lave om på. Når der er frisk frugt lige ved hånden, bliver frugten det oplagte mellemmåltid. Bliver der i stedet spist energi-fattige fødevarer, vil medarbejderne ofte føle sig trætte og ugidelige mod slutningen af dagen. Det giver derfor gevinst at tilbyde frisk frugt til medarbejderne.

2. Det er sundt

Alle er klar over, at frugt er sundt. Med undtagelse af grøntsager er der ikke meget, som udgør et sundere mellemmåltid. De fleste frugter er proppet med mineraler og vitaminer, og indholdet af kulhydrater sørger for, at kroppen og hjernen har nok energi til hele dagen. Desuden indeholder frugten fibre, der mætter længere og mindsker lysten til slik og usunde fødevarer.

3. Det forurener mindre

Færdigretter og slik er altid pakket ind i miljøbelastende materialer, hvorimod frugt kommer, som den er. Frugt bliver nemt nedbrudt i naturen og har ingen belastede effekt på miljøet. Desuden er frugt en af de fødevarer, der udleder mindst CO2, selv når transporten indregnes. Vælger du oven i købet vores økologiske frugt, undgår du også belastning fra miljøgifte.

SundSnacks firmafrugt og frugtordning

Vil du gerne forkæle dine medarbejdere med frisk frugt hver dag? Så er en frugtordning den bedste løsning. Hos SundSnack har vi mange forskellige frugtkurve, og du kan vælge mellem vores tilpassede frugtkurve, eller selv variere jeres frugtkurv, hvad angår frugt og antal.