Glæd dine medarbejdere med en frugtordning

En frugtordning er et sundt og lækkert gode for virksomhedens medarbejdere

Vi har igennem de seneste år oplevet, hvordan mange virksomheder etablerer forskellige tiltag for at motivere og holde på medarbejdere, samt udvikle virksomheden til en attraktiv arbejdsplads. En frugtordning er et rigtig godt supplement til disse tiltag.

Der er heldigvis også et voksende fokus på sundhed og gode vaner. Og det giver ekstra god mening. Valg af medarbejdergoder skal jo være med til at øge tilfredsheden blandt medarbejderne. Her er en frugtordning et godt valg. Det kan øge sundheden at tilbyde et lækkert og sundt alternativ til mere usunde typer af snacks.

I løbet af en lang arbejdsdag har kroppen godt af at få ekstra energi, og mange vælger derfor at supplere de faste måltider med snacks. Ofte kan det modvirke på træthedsfornemmelsen. En aftale med SundSnack kan hjælpe med at gøre det nemmere for dine kolleger/medarbejdere at vælge de sunde snacks.

Med vores frugtordning får du flere muligheder at vælge mellem

Hos os kan du vælge mellem flere ordninger ved hjælp af vores forskellige frugtkasser (eks. 30, 50 eller 75 stykker frugt i hver), med traditionelle frugter som bananer, æbler, pærer, blommer og lignende eller alternativt i en økologisk udgave af de førnævnte frugter.

Vores virksomhedsaftale omfatter desuden et udvalg af luksus frugter, hvor du får leveret blandet frugt som ananas, passionsfrugter, blåbær, papaya, mango, kirsebær og lignende, alt efter sæson og som et supplement til de mere almindelige frugter i din aftale.

Herudover kan vi lave en speciel frugtordning særligt tilpasset dit behov. Giv os et kald, så tager vi en snak om, hvad du ønsker, og hvordan vi bedst sammensætter en frugtordning til din virksomhed.

Se mere under punktet “Frugtkasser”. Her er en liste over vores forskellige valgmuligheder, samt priser for de forskellige ordninger, og du kan bestille jeres nye frugtordning.

SundSnacks firmafrugt og frugtordning

Vil du gerne forkæle dine medarbejdere med frisk frugt hver dag? Så er en frugtordning den bedste løsning. Hos SundSnack har vi mange forskellige frugtkurve, og du kan vælge mellem vores tilpassede frugtkurve, eller selv variere jeres frugtkurv, hvad angår frugt og antal.