Et snack-slaraffenland til arbejdspladsen

Gør det nemt for dine medarbejdere at få sunde, lækre og nærende snacks. Sund kost fører til bedre produktivitet og en lykkeligere arbejdsplads. Vælg mellem nødder, tørrede frugter, bær og kerner og tilbyd en bred vifte af sunde snacks til kontoret.

SnackBox

Snacks skaber glæde på arbejdspladsen

Vi er mange, der når at blive småsultne i løbet af en lang arbejdsdag, og derfor kan det være fristende at snuppe en lækker snack til at stille den lille sult. Der er i dag mange gode alternativer til de klassiske snack-varianter, og derfor er det blevet nemmere at tilbyde sine medarbejdere lækre snacks, der samtidigt er sunde og nærende.

Nødder, muslibarer, rugbrødsbidder, knækbrødstænger, tørret frugt og rawbarer er uimodståelige og fristende snacks, hvor du og dine kolleger ikke skal gå på kompromis med smagsoplevelsen for at bevare en sund arbejdsplads.

Server snackene i skåle som et naturligt indslag til møder, kontormiljøet eller fredagsbaren og skab glæde blandt medarbejderne.

Snacks til enhver smag

I vores lækre snackbox finder du et godt udvalg af 12-15 sprøde, velsmagende og nærende snackpakker fra danske producenter som Earth Control og Nordthy. Snacksene er nøje udvalgt, således der er noget for enhver smag.

I Snackboxen finder du en kombination af tørrede frugter, nødder, müslibarer og grøntsagschips, som tilsammen udgør et snack-slaraffenland, der smager himmelsk. Vi har sørget for en lækker smagsmæssig sammensætning, så du både får sødme, knas, salt og en smule syrlighed i én og samme snackbox.

Lad dine medarbejdere snuppe en af de lækre snacks for at stille den lille sult mellem de store måltider.

 
Eksempel på indhold i en SnackBox: 
  • Forskellige former for nødder og nøddemix
  • Grissini, special knækbrød eller lignende
  • Mini müsli bars
  • Frugt-og nøddemix
  • Crispy snacks provence
  • Og mange andre lækre sager!

Du kan også abonnere på en Snackbox

snackbox large

Skal du og dine kolleger nyde godt af et snack-slaraffenland, der smager himmelsk?

Hos SundSnack kan du også abonnere på en snackbox, der kommer i tre forskellige størrelser. Snackboxen indeholder 12-15 nøje udvalgte snackprodukter, og indholdet i snackboxen varierer hver måned.