SPØRGSMÅL OG SVAR

Vi har mulighed for levering mandag og onsdag, med en eller flere ugentlige leveringer – og vi bestræber os meget på, at alle skal have frugten leveret inden kl. 12.00

En frugtordning er en billig måde, hvorpå du både kan hæve medarbejdernes humør og deres helbred. Efter en lang arbejdsdag, har kroppen godt af at have reserve-energi i form af de mineraler og vitaminer, man finder i frugt.

Behovet kan naturligvis være forskelligt, nogle spiser mere end andre, men mange af vores kunder beregner 1 – 2 stykker frugt pr. medarbejder pr. dag.

Vores frugtordning leveres som en abonnementsordning, der faktureres for en måned af gangen. Ønsker man at opsige aftalen, skal dette bare gøres inden udgangen af måneden, dog senest 5 hverdage før sidste levering, så stopper vi automatisk for levering fra og med næste måned. Opsigelse skal ske skriftligt pr. e-mail til info@sundsnack.dk – husk at oplyse jeres kundenummer.

Bestilling af vores frugtordninger kan ske enten her på siden via bestillingsdelen eller ved at kontakte os på tlf. 7025 7771 eller via e-mail info@sundsnack.dk
Er du i tvivl om, hvilken af vores løsninger der passer til jer, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning.

Nogle typer frugt skal desværre ikke ligge længe i solen/varmen for at overmodne. En rigtig god idé kunne være at ligge halvdelen af frugten i køleskabet, og tage det ud når første halvdel er spist. På den måde har man nemt frisk frugt hele ugen.

En afbestilling eller ændring i din levering er aldrig længere væk end et opkald til vores kundeservice på tlf. 7025 7771 eller ved at skrive til os enten via kontaktformularen her på siden eller via e-mail info@sundsnack.dk – husk at oplyse jeres kundenummer. Ændringer skal dog være os i hænde senest 3 hverdage før ændringen skal finde sted.

Du kan se deltaljer om vores ferieplan her →

Du har altid mulighed for at kontakte os, hvis I en dag har brug for ekstra frugt f.eks. i forbindelse med et møde eller lignende. Dette skal bare bestilles 3 hverdage før leveringsdagen.