Sunde snacks til enhver smag

Gør det nemt for dine medarbejdere at få sunde, lækre og nærende snacks. Sund kost fører til bedre produktivitet og en lykkeligere arbejdsplads. Vælg mellem nødder, tørrede frugter, bær og kerner og tilbyd en bred vifte af sunde snacks til kontoret.

Sunde snacks – når sundheden skal frem

Sunde snacks som tørrede frugter, nødder, bær og kerner

Skift de tomme kalorier og kunstige tilsætningsstoffer ud med en masse næringsstoffer og ny energi via sunde snacks! Ligesom frugt kan sunde snacks være et sundt mellemmåltid i løbet af arbejdsdagen og en god erstatning til de mange mere usunde alternativer. Med vores store udvalg er der noget for enhver smag af både nødder og tørret frugt.

Sunde snacks som fx nødder har et højt indhold af sunde vegetabilske fedtsyrer. De kan være med til at give en beskyttende effekt mod hjerte-karsygdomme. Andre tørrede frugter som f.eks. abrikos og rosiner indeholder fine tilskud af kalium, C-vitamin og jern. Fælles for dem alle er den gode smag. Tørrede frugter og bær holder længe på sødmen, og kan derfor bruges som en sundere erstatning for sukkerholdige snacks.

Supplér din frugtordning med Sunde Snacks​

Prøv et par af vores lækre blandinger og giv ny, sund energi til dine medarbejdere. Når du bestiller din frugt hos SundSnack, kan du vælge at supplere din frugtordning med de sunde snacks, der således bliver leveret sammen med frugten. Du vælger naturligvis selv, hvad du ønsker at modtage ud fra vores udvalg. De leveres i hele kolli, og der er frit valg blandt vores forskellige varianter af nødder og tørret frugt. Her på siden finder du yderligere information omkring de forskellige varianter. Læs dig frem til, hvilken slags du ønsker og bestil nemt enten nødder, tørret frugt eller begge dele, så sørger vi for, at det bliver leveret til din virksomhed.

Kontakt os via kontaktformularen og få et godt tilbud fra en af vores hjælpsomme medarbejdere.

Du kan også abonnere på en Snackbox

snackbox large

Skal du og dine kolleger nyde godt af et snack-slaraffenland, der smager himmelsk?

Hos SundSnack kan du også abonnere på en snackbox, der kommer i tre forskellige størrelser. Snackboxen indeholder 12-15 nøje udvalgte snackprodukter, og indholdet i snackboxen varierer hver måned.