BananPLUS Frugtkasse 30 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 109

Ryd

BANANPLUS FRUGTKASSE MED 30 STK. FRISK OG LÆKKERT FRUGT

En BananPLUS frugtkasse indeholder 30 stk. frugt, hvoraf der altid vil være en overvægt af bananer (ca. 20 stk.). I BananPLUS frugtkassen finder du også en række af vores andre populære frugter så som æbler, pærer, appelsiner og blommer samt andre varianter af årstidens frugt. Med vores BananPLUS frugtkasse får I en god og kvalitetsorienteret frugtordning på kontoret, og er med til at opbygge sunde alternativer til snacks i arbejdstiden. Vi mener, at det er vigtigt at passe på hinanden og samme have fokus på sundhed og hvad man spiser.

BananPLUS frugtkassen 30 stk., passer perfekt til en virksomhed med mindre afdelinger på ca. 5-8 personer. Er afdelingerne derimod større, så tilbyder vi, i SundSnack, også to andre frugtkasser, som er større. Disse to frugtkasser, BananPLUS frugtkasse 50 stk., eller BananPLUS frugtkasse 75 stk., er ideelle til afdelinger med enten 10-15 medarbejdere eller 14-18 medarbejdere.

Hold arbejdsniveauet oppe med en lækker, sund frugtkasse til alle afdelinger i organisationen – og få en ny leveret hver uge, så I altid har frisk frugt i hverdagen. Jeres medarbejdere vil elske at have en frugtordning, og dette vil med sikkerhed smitte positivt af på folks humør og arbejde.

SPIS EN BANAN OM DAGEN OG FÅ ET BEDRE HELBRED

Vidste du, at banen er godt for vores kroppe, fordi den indeholder en masse af sunde ting, der styrker kroppen. Dette er efter vores overbevisning også en af grundene til, at bananen er en af de mest spiste frugter i verden. Udover at have en sød og rund smag, så indeholder bananen en lang række af vitaminer, stoffer og mineraler, som blandt andet kan hjælpe på humøret – det synes vi i SundSnack er helt fantastisk.

Døjer du eksempelvis med mavesyre eller halsbrand, så er bananen en god og naturlig måde at hjælpe med og forebygge mod mavesyre og halsbrand på. Bananen indeholder nemlig syreneutraliserende stoffer, som neutraliserer syren i ens mave. Bananen danner en hinde om mavesækken, så mavesyren ikke er til gene. Derudover hjælper bananen med at fremme en sund og funktionel fordøjelse og holder immunsystemet sundt og stærkt, da den støtter de naturlige bakterier i tarmen.

Det geniale ved bananen er, at den er tilgængelig året rund, så man altid kan sikre sig de vigtige vitaminer, fibre og mineraler, som kroppen dagligt har brug for.

BANANEN ER DEN PERFEKTE FRUGT

Frugten indeholder flere forskellige vitaminer, men også fibre, antioxidanter og mineraler. Det er en vigtig kilde til vitamin E, K, folat, og mineraler som kalium og magnesium. Bananen har en sammensætning af hurtige og langsomme kulhydrater. Dette vil blandt andet sige, at den er ekstra god, fordi den har den perfekte sukkersammensætning med glukose, hvilket optages hurtigt i blodet, samt fruktose, hvilket optages langsomt, og derfor gør bananen særlig mættende. Alt dette er med til at styrke kroppen og holde den sund og rask – hvilket, i vores øjne, er med til at gøre den til den perfekte frugt.

Bananen kan spises, hvad enten den er gul eller brun, herunder findes der også grønne bananer, som allerede er modne og derfor også kan spises med det samme. Typisk vil der på disse grønne bananers indpakning være oplyst, at de er modne og klar til at spise. Så ligegyldig hvilken farve din banan har, så er den sund at spise.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Enkelt levering, Hver 14. dag, Hver måned, Hver uge

Leveringsdag*

Mandag, Mandag og onsdag, Onsdag