BananPLUS Frugtkasse 50 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 149

Ryd

BANANPLUS FRUGTKASSE MED 50 STK. LÆKKERT FRUGT

Denne BananPLUS frugtkasse indeholder 50 stk. frugt, som altid vil have en overvægt af sunde og nærende bananer. Kassen vil indeholde ca. 20 stk. bananer. Ligeledes vil der i BananPLUS frugtkassen også være en række af vores andre populære frugter så som æbler, pærer, appelsiner og blommer, herunder andre varianter af årstidens frugt, når sæsonen er til det. Med vores BananPLUS frugtkasse får I en kvalitetsorienteret og sund frugtordning til arbejdspladsen. Samtidig er I med til at opbygge sunde snack alternativer i arbejdstiden. Vi mener, at det er vigtigt, i fællesskab, at have fokus på sundhed, også når man er på arbejde.

BananPLUS frugtkassen med 50 stk., passer godt til afdelinger med 10-15 medarbejdere. Er afdelingerne lidt større, så tilbyder vi også frugtkasser med 75 stk. frugt i, nemlig med vores BananPLUS frugtkasse 75 stk., som går godt til afdelinger med ca. 14-18 medarbejdere. Er afdelingerne i virksomheden derimod lidt mindre, så tilbyder vi hos SundSnack også en mindre frugtordning, som BananPLUS frugtkasse 30 stk., der går godt til afdelinger med ca. 5-8 medarbejdere.

Sørg for at holde arbejdsniveauet op med en sund frugtkasse til hver afdeling, og få den leveret hver uge eller efter behov.

EN BANAN OM DAGEN KAN VÆRE MED TIL AT FORBEDRE ENS HELBRED

Bananer indeholder masser af sunde ting for kroppen, der er med til at styrke helbredet og holde en sund og rask. Udover at være en af de mest spiste frugter i verdenen, med den søde og runde smag, så kan den også hjælpe en med at komme i bedre humør. Den er nemlig smækfyldt med vitaminer, stoffer og ikke mindst mineraler, der kan hjælpe på humøret.

Vidste du, at en banan kan hjælpe med at neutralisere mavesyre eller halsbrand på en naturlig og sund måde. Bananen indeholder syreneutraliserende stoffer, der neutraliserer syren i ens mave, og herved hjælpe med at forebygge halsbrand og mavesyre. Derudover støtter bananen de naturlige acidophilus bakterier, som vi har i tarmen, der er med til at fremme en sund og funktionel fordøjelseskanal samt holde immunforsvaret sundt og stærkt.

Det fantastiske ved bananen er, at den er tilgængelig året rund, så man hele tiden kan sørge for at få de vigtige vitaminer, fibre og mineraler, som kroppen dagligt har behov for.

BANANEN – DEN PERFEKTE FRUGT

Bananen indeholder flere forskellige vitaminer, herunder fibre, antioxidanter og mineraler. Frugten er en vigtig kilde til blandt andet vitamin E, K og folat, samt mineraler som kalium og magnesium. Bananen har en sammensætning af hurtige og langsomme kulhydrater, som gør den ekstra god, fordi den har den perfekte sukkersammensætning med glukose, hvilket optages hurtigt i blodet, samt fruktose, hvilket optages langsomt. Dette er med til at gør bananen særlig mættende, når man spiser den. Bananen er således en frugt der både styrke kroppen og samtidig holder den sund og rask. Mange sportsfolk spiser bananer, da den hjælper med at genopbygge energi og puste nyt liv i kroppen med det samme.

Bananen findes i mange farver, både grøn, gul og brun. Det smarte er, at hvad enten den er gul, brun eller grøn, så kan de oftest spises, som de er. For eksempel kan man i supermarkeder finde grønne bananer, hvor der typisk vil stå oplyst, at selvom bananerne er grønne, så er de helt modne og smager godt. Derfor er det vigtigt at huske på, at ligegyldig hvilken farve din banan har, så er den sund at spise. Overmodne bananer går for eksempel godt til en banankage eller bananmuffin – og for at holde den sunde livsstil, så kan man laver dem med havregryn og uden sukker.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Enkelt levering, Hver 14. dag, Hver måned, Hver uge

Leveringsdag*

Mandag, Mandag og onsdag, Onsdag