BananPLUS Frugtkasse 75 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 206

Ryd

BANANPLUS FRUGTKASSE MED 75 STK. SUNDT OG NÆRENDE FRUGT

Vores BananPLUS frugtkasse indeholder 75 stk. frugt, hvoraf en overvægt af frugterne vil bestå af sunde og ikke mindst nærende bananer. Frugtkassen vil have ca. 20 stk. bananer i. Ligeledes vil der i BananPLUS frugtkassen også være en række af vores andre populære frugter så som æbler, pærer, appelsiner og blommer, deriblandt andre varianter af årstidens frugt. I får således, med vores BananPLUS frugtkasse, en kvalitetssikker og sund frugtordning til kontoret. Ydermere kan de sunde snack alternativer i arbejdstiden være med til at opbygge gode og sunde snackvaner hos folk. Vi mener, at sundhed og gode spisevaner er et vigtigt emne på arbejdspladsen, og som bedst efterleves og overholdes i fællesskab.

BananPLUS frugtkassen med 75 stk. frugt i, er ideel til afdelinger med 14-18 medarbejdere. Er afdelingerne lidt mindre, så tilbyder vi også mindre frugtordninger som BananPLUS frugtkasse 50 stk., der går godt til afdelinger med ca. 10-15 medarbejdere, eller BananPLUS frugtkasse 30 stk., der går godt til afdelinger på omkring de 5-8 medarbejdere.

Hold arbejdsniveauet op ved at tilbyde de hårdtarbejdende medarbejdere frugt i hverdagen – i vil ikke fortryde det.

BANANER KAN FORBEDRE DIT HELBRED

En frugt der indeholder masser af sunde ting og er godt for ens krop er, bananen. Den gule frugt er en af de mest spiste frugter i verden, og det kan vi i SundSnack godt forstå – foruden dens søde og runde smag, indeholder bananen også en lang række af stoffer, vitaminer og mineraler, der blandt andet kan hjælpe os alle med at komme i bedre humør og styrke vores helbred.

Et godt eksempel på, hvor god bananen er for kroppen, er blandt andet dens positive effekt mod mavesyre og halsbrand. Den skønne banan indeholder nemlig syreneutraliserende stoffer, der kan hjælpe med at neutralisere mavesyre og halsbrand på en naturlig og sund måde. Bananen kan ligeledes hjælpe med at forhindre mavesår ved at styrke overfladecellerne i maveslimhinden. Dette er med til at skabe en tykkere barriere mod fordøjelsessystemets syre.

Det smarte ved bananen er, at den er tilgængelig året rund. Således kan kroppen dagligt få de sunde og nødvendige vitaminer, fibre og mineraler, den har brug for.

VI SER BANANEN SOM EN AF DE PERFEKTE FRUGTER

Bananen kan betragtes som den perfekte frugt, fordi den blandt andet indeholder flere forskellige vitaminer, herunder fibre, antioxidanter og mineraler. Bananen er en god måde hvorpå vi kan få vitamin E, K og folat, samt forskellige mineraler som kalium og magnesium. Bananen er ekstra god, fordi den har en sammensætning af hurtige og langsomme kulhydrater, hvilket gør, at den har den perfekte sukkersammensætning med glukose, der optages hurtigt i blodet, samt fruktose, der optages langsomt. Så hvis du vil spise en frugt, der mætter meget, så skal du gå efter bananen. Derudover er bananen med til at styrke kroppen samtidig med at den holder en sund og rask. Hvis du undrer dig over, hvorfor mange sportsfolk spiser bananer, så er det blandt andet fordi, at bananen er en fremragende mad, der hjælper med at genopbygge energi og puste nyt liv i kroppen med det samme. Det kalder vi en perfekt frugt.

Bananen fås i både i grøn, gul og brun – og ligegyldig hvilken farve bananen har, så kan den typisk spises. For eksempel findes der grønne bananer, der er klar til at blive spist, fordi de er helt modne, trods deres grønne farve giver udtryk for noget andet – og de smager stadig helt fantastisk. Men dette vil typisk stå på bananens pakke, om den er moden selv om den er grøn. Så ligegyldigt hvilken farve en banan måtte have (afhængig af sort), så er den sund at spise. Skulle ens bananer blive overmodne, så har vi et godt tip til, hvad de kan bruge til. Overmodne bananen går nemlig rigtig godt til en banankage eller bananmuffins – og for at gøre det lidt sundere, så anbefaler vi, at man laver ens banankage eller -muffins med havregryn.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Enkelt levering, Hver 14. dag, Hver måned, Hver uge

Leveringsdag*

Mandag, Mandag og onsdag, Onsdag