Basis Frugtkasse 50 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 139

Ryd

DIN BASIS FRUGTKASSE MED 50 STK. FORFRISKENDE FRUGT

Denne frugtkasse er fyldt med de traditionelle, velkendte håndfrugter som banan, æble, pære og blommer samt andre af årstidens frugter. Det praktiske ved disse håndfrugter er, at de er lette at gå til. Derfor bliver de også kendetegnet som de mest populære frugter i Danmark. Derudover kan du også glæde dig til at sætte tænderne i de saftige nektariner og ferskner, når der er sæson for dem. SundSnack vil til enhver tid forsøge at servere lidt sommer ind på arbejdspladsen, når årstiden tillader det.

Denne basis frugtkasse, med 50 stk. frugt i, er ideel til mellemstore virksomheder med 10-15 medarbejdere i en afdeling. Hvis man derimod er en mindre virksomhed, så tilbyder vi også Basis frugtkasse 30 stk., der passer godt til afdelinger med 5-8 medarbejdere. Er man derimod er en stor virksomhed, anbefaler vi at vælge Basis frugtkasse 75 stk., der typisk passer til afdelinger med 14-18 medarbejdere. Derudover kan man altid bestille flere kasser ad gangen, så man sikrer sig, at alle afdelinger kan få glæde af en frugtkurv – hvad enten det er kundeservice, produktionen, HR, IT, lageret med videre.

Således sikre I jer, at alle kan få forfriskende frugt i den daglige arbejdsgang.

ET STK. FRUGT OM DAGEN KAN HOLDE ARBEJDSGLÆDEN OPPE

Fra det vise ordsprog ”et æble om dagen holder lægen væk” til det officielle nationale kostråd ”seks om dagen”, forsøger vi i SundSnack at minde folk om at spise mere frugt og grønt i hverdagen, gennem lækre frugtkurve til arbejdspladsen. Med en frugtkasse fra SundSnack, kan din virksomhed være med til at skabe sunde snack alternativer i den travle hverdag.

Ved at tilbyde frugt i kantinen eller på kontoret, er I med til at øge chancen for, at medarbejderne spiser sundt, og herved kan leve op til det sunde kostråd, vi har i dag.

FRUGT ER LIG MED SUNDHED

Frugt bugner af sunde stoffer, mineraler og vitaminer samt smager vidunderligt, så hvorfor ikke inkludere frugten i den daglige hverdag på arbejdspladsen. Det gode ved frugt er, at de alle har forskellige fordele, og derfor kan man ikke sige, at en bestemt frugt er mere sund end andre. Det gælder om at spise varieret, også når det kommer til frugter.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Enkelt levering, Hver 14. dag, Hver måned, Hver uge

Leveringsdag*

Mandag, Mandag og onsdag, Onsdag