Basis Frugtkasse 75 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 189

Ryd

DIN BASIS FRUGTKASSE MED 75 STK. FRISKT FRUGT

Følgende frugtkurv vil typisk indeholde de traditionelle, velkendte håndfrugter som banan, æble, pære og blommer samt andre af årstidens frugter. Det gode ved disse friske håndfrugter er, at de er nemme at håndtere og spise. De klassiske håndfrugter er typisk de mest populære frugter i Danmark. Med en frugtkasse fra SundSnack kan du også, når sæsonen er til det, forvente at kunne sætte tænderne i de saftige nektariner og ferskner. SundSnack vil altid stræbe efter at kunne bringe lidt sommer ind på arbejdspladsen og kontoret.

Denne basis frugtkasse, med 75 stk. frugt i, er ideel til store virksomheder med 14-18 medarbejdere i en afdeling. Er man derimod en mindre virksomhed, så tilbyder vi hos SundSnack også en Basis frugtkasse 30 stk., der går godt til afdelinger med 5-8 medarbejdere. Hvis man derimod er en mellemstor virksomhed med afdelinger på omkring de 10-15 medarbejdere, så anbefaler vi, at man vælger vores Basis frugtkasse 50 stk. Yderligere er det altid muligt at bestille flere kasser ad gangen. Således sikre man sig, at alle afdelinger på en arbejdsplads, hvad enten det er kundeservice, produktionen, HR, IT, lageret med videre, kan få glæde af en frugtordning.

Sikre jer, at den daglige arbejdsgang altid er forsynet med forfriskende frugt til alle de ansatte.

HOLD ARBEJDSGLÆDEN OPPE MED FRUGT I HVERDAGEN

Du har med sikkerhed hørt det gamle ordsprog ”et æble om dagen holder lægen væk” eller det officielle kostråd ”seks om dagen”, der skal huske os alle på at spise mere frugt og grønt i hverdagen. Med en frugtkasse fra SundSnack, kan du hjælpe dine medarbejdere og kollegaer godt på vej, ved at tilbyde dem frisk, sund frugt på kontoret eller i kantinen.

Ved at have frugt fremme i en organisation, øger man automatisk chancen for at folk husker at spise frugt.

FRUGT KAN ØGE SUNDHEDEN

Frugt smager helt igennem fantastisk, og samtidig er frugt fyldt med forskellige vitaminer, mineraler og stoffer, der er godt for krop og sind. Frugt er med til at styrke den daglige sundhed – så hvorfor ikke inddrage frugt i den daglige arbejdsrutine. En organisation kan ved hjælp af en frugtordning være med til at påvirke den positive livsstil og adfærd. Ikke en frugt er ens og de forskellige frugter bidrager således med forskellige ting. Derfor vil det være synd at sige, at en frugt er mere sund end en anden, samt skal man huske på at spise varieret, når det kommer til frugt.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Enkelt levering, Hver 14. dag, Hver måned, Hver uge

Leveringsdag*

Mandag, Mandag og onsdag, Onsdag