BERØRINGSFRI VANDKØLER MED KOLDT OG TEMPERERET VAND

Varenummer Blusoda 30 TF/KT Kategori

DKK 419 per måned

Praktisk bord vandkøler med berøringsfrit tastatur der kan forsyne kontoret og kantinen med koldt og tempereret vand.

BLUSODA BORD VANDKØLER (BERØRINGSFRI) TIL KOLDT OG TEMPERERET VAND

Denne moderne BluSoda 30 TF/KT  bord vandkøler fra BLUPURA er helt enkel i sit design, med et berøringsfrit tastatur (touch free), der kan forsyne organisationen med forfriskende koldt vand samt tempereret vand.

Med dens let betjenelige display, der aktiveres med blot at have en finger 1,5 cm fra ”knappen”, til det ønskede vand, er denne BluSoda 30 bordmodel ideel til virksomheder og organisationer med et højt tempo. I kan således trygt og hurtigt få vand, uden at skulle tænke på om hygiejnen er i orden. Med et berøringsfrit tastatur sikre du, at vandstationen er et sikkert sted at hente vand ved. Samtidig øger du sandsynligheden for, at folk husker at drikke vand, da det er mere attraktivt at hente vand fra en vandkøler end en hane ude på toilettet. Derudover kan vandautomaten nu være det nye sociale mødested, og kaffeautomaten har nu fået sig en stærk konkurrent. Dette kan være med til at øge det sociale fællesskab samt et godt arbejdsmiljø, der fokuser på sundhed og trivsel.

BluSoda 30 TF/KT vandkøler er blandt den bedste i sin kategori. Den er lydløs og har en kølekapacitet på hele 30 liter i timen, hvilket gør den velegnet til at forsyne større kantiner og kontorområder. Sikre dig, at dine medarbejdere får nok vand, så deres ydeevne er i top hele dagen. Ved at fokusere på at få nok vand gennem dagen, sikre man samtidig at øge helbredet og en sundere livsstil.

PRAKTISKE INFORMATIONER OM DIN KOMMENDE BLUSODA 30 VANDKØLER

  • Forsyner med koldt og tempereret vand.
  • Hygiejnevenlig bordmodel da den har et berøringsfrit tastatur, der aktiveres, når ens finger er 1,5 cm fra knappen på displayet.
  • Lydsvag bordmodel det ikke vil være til gene.
  • Høj kølekapacitet på 30 liter/t. – der gør den perfekt til større arbejdspladser og kantiner.
  • Automatisk indvendig rengøring.
  • Et effektivt kølesystem med direkte gennemstrømning – der gør at vandkøleren kan yde den høje kølekapacitet.
  • Kræver tilslutning til vand og el.

 

BLUSODA 30 TF/KT bordmodel fås også i en udgave, der kan lave koldt vand med og uden brus samt almindelig tempereret vand. Denne model hedder BLUSODA 30 TF/KTB.

Yderligere information

Dimensioner (BxDxH)

261 x 499 x 418 mm

Vandtype

,

Koeleteknologi

Koelekapacitet

Tappesystem

Kabinet Materiale

Laekagesystem

Stroemforsyning

Vaegt

Koeletemperatur

Vandtryks Krav

Udskænkningshøjde

281 mm

Koldt Vand

Varmt Vand

Antal Personer

, ,

Beroeringsfri