BERØRINGSFRI VANDKØLER MED KOLDT VAND MED OG UDEN BRUS

DKK 590 per måned

HUSK

At købe kulsyre til din vandkøler. Kulsyre er tilkøb efter forbrug.

Flot bord vandkøler med berøringsfrit (touch free) tastatur til koldt vand med og uden brus samt tempereret vand, hvilket gør den velegnet til kantiner og kontorområder.

Beskrivelse

BLUSODA BERØRINGSFRI VANDKØLER TIL KOLDT VAND MED OG UDEN BRUS SAMT TEMPERERET VAND

Investere i den moderne BluSoda 30 vandkøler fra BLUPURA. Den er helt enkel og stilren i sit udtryk, og med sit touch free display er den ideel til at forsyne større organisationer med friskt koldt vand med og uden brus samt tempereret vand. Det er en klassisk bordmodel, der passer godt ind i enhver kantine eller kontormiljø, hvor der er behov for at forsyne medarbejdere med vand. Den er både lydløs og kan samtidig producere hele 30 liter i timen, fordi den har en høj kølekapacitet. Dette er med til at gør denne vandkøler velegnet til større virksomheder.

Et af de helt store styrker ved vand er, at det hurtigt kan kvikke en op. Derudover er det en livsvigtig ressource for kroppen, for at kunne holde sig kørende på. Vand øger helbredet og den generelle sundhed samt sørger for, at ydeevnen bliver helt i top. Derfor er det også vigtigt, at vand er nemt tilgængelig på en arbejdsplads – og det vil det være med vores BluSoda 30 vandkøler.

Med det berøringsfri tastatur kan hele organisationen bekymringsfrit hente vand, og virksomheden er således med til at skabe gode vandforhold til hele organisationen. Gør vandautomaten til det næste sociale mødested og giv kaffeautomaten kamp til stregen. Vand kan således være med til at optimere det sociale fællesskab og skabe gode arbejdsforhold.

Vandkøleren BluSoda 30 TF/KTB er blandt de førende i sin kategori, og vil med sikkerhed passe perfekt ind i jeres virksomhed eller organisation.

Hvorfor vælge brus til din vandkøler?

Helt almindelig koldt vand kan godt blive lidt trivielt og kedeligt i længden. For at bevare interessen i at drikke vand, anbefaler vi at gøre vandet mere spændende ved at inkludere funktionen ’brus’. Således vil vandkøleren automatisk blive mere spændende og attraktiv at have med at gøre. For at løfte vandoplevelsen med brus til helt nye højder, kan man kombinere brus vandet med enten lidt mynte, citron eller agurk. Dette vil hurtigt give vandet en mere forfriskende smag – samtidig med at man bevarer den sunde livsstil.

PRAKTISKE INFORMATIONER OM DENNE TOUCH FREE BLUSODA 30 VANDKØLER

  • Forsyner med tempereret vand samt forfriskende koldt vand med og uden brus.
  • Klassisk bordmodel der passer ind i ethvert arbejdsmiljø
  • Hygiejnevenlig berøringsfrit tastatur, der aktiveres, når ens finger er 1,5 cm fra knappen på displayet.
  • Lydsvag bordmodel det ikke vil være til gene på arbejdspladsen.
  • Høj kølekapacitet på 30 liter/t. – der gør den ideel til større arbejdspladser og kantiner.
  • Automatisk indvendig rengøring.
  • Et effektivt kølesystem med direkte gennemstrømning – der gør at vandkøleren kan yde den høje kølekapacitet.
  • Kræver tilslutning til vand og el.

 

BLUSODA 30 fås også i modellen BLUSODA 30 TF/KT, der kan lave koldt vand samt almindelig tempereret vand.

Yderligere information

Dimensioner (BxDxH)

261 x 499 x 418 mm

Vandtype

, ,

Koeleteknologi

Koelekapacitet

Tappesystem

Kabinet Materiale

Kulsyretryk

Laekagesystem

Stroemforsyning

Vaegt

Koeletemperatur

Vandtryks Krav

Udskænkningshøjde

281 mm

Koldt Vand

Vand Med Brus

Varmt Vand

Antal Personer

, ,

Beroeringsfri