Basis Frugtkasse 30 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 99

Ryd

DIN BASIS FRUGTKASSE MED 30 STK. LÆKKERT FRUGT

Denne frugtkasse giver dig og dine kolleger mulighed for at snuppe friske og velkendte håndfrugter som banan, æble, pære, blomme samt andre typer af årstidens frugt. Det er helt perfekt til at skabe glæde i løbet af de lange arbejdsdage.

Denne basis frugtkasse, med 30 stk. frugt i, er ideel til små virksomheder med færre ansatte. Afhængig af hvor ofte man får en frugtkasse leveret til kontoret, så ville denne størrelse frugtkurv typisk være egnet til afdelinger med 5-8 medarbejdere. Hvis man er en mellemstor eller stor virksomhed, anbefaler vi at vælge en af de større frugtkasser; Basis frugtkasse 50 stk. , der typisk passer til afdelinger med 10-15 medarbejdere eller Basis frugtkasse 75 stk., der typisk er velegnet til afdelinger med 14-18 medarbejdere. Derudover kan man altid bestille flere kasser ad gangen, så man sikrer sig, at alle afdelinger kan få glæde af en frugtkurv – hvad enten det er kundeservice, produktionen, HR, IT eller lageret.

På denne måde sørger I altid for, at alle kan få forfriskende frugt i den daglige arbejdsgang.

FRUGT I HVERDAGEN KAN VÆRE MED TIL AT HOLDE
ARBEJDSGJLÆDEN OPPE

I Danmark har vi det sunde nationale kostråd, ”seks om dagen”, der bygger på at minde os alle om at spise frugt og grønt i hverdagen. Det samme gælder for det gamle ordsprog ”et æble om dagen holder lægen væk”. Men i en travl hverdag, hvor man konstant bliver mødt med mange usunde og nemme fristelser, kan man hurtigt glemme de sunde alternativer, som frugt. Ved at have en frugtkasse fra SundSnack stående på kontoret, i kantinen, på lageret eller lignende, så er din organisation med til at øge den sunde tilgang og adfærd, når det kommer til sunde snacks som frugt.

Sørg for at sundhed er en prioritet i din virksomhed, ved at tilbyde sunde og saftige frugter til alle de ansatte. Dette vil med sikkerhed have en positiv effektiv hos folk, og man vil samtidig være med til at øge chancen for at folk spiser sundere i løbet af dagen.

FRUGT = SUNDHED

Frugt er fuld af vitaminer, stoffer og mineraler, der er med til at styrke ens sundhed. Samtidig smager frugt bare fantastisk – så hvorfor ikke inddrage frugten i den daglige arbejdsgang, så den kan være med til at påvirke den positive adfærd hos folk. Ligesom mennesker er frugt forskelligt og kan bidrage med forskellige ting. Derfor kan man ikke sige, at en frugt er mere sund end en anden. Med det in mente er det vigtigt at spise varieret. Ved at spise varieret mister man typisk heller ikke interessen for at spise frugt og holder den sunde stime på den lange bane.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Enkelt levering, Hver 14. dag, Hver måned, Hver uge

Leveringsdag*

Mandag, Mandag og onsdag, Onsdag