HYDRAZON TF/KTB BERØRINGSFRI GULV VANDKØLER - KOLD / BRUS

DKK 449 per måned

HUSK

At købe kulsyre til din vandkøler. Kulsyre er tilkøb efter forbrug.

Elegant gulv vandkøler med berøringsfrit (touch free) tastatur til koldt vand med og uden brus samt almindelig tempereret vand.

Beskrivelse

HYDRAZON GULV VANDKØLER (BERØRINGSFRI) TIL KOLDT VAND MED OG UDEN BRUS SAMT TEMPERERET VAND

Vores behov for vand i hverdagen har ikke ændret sig, men det har vores måde at tænke hygiejne ind på, især på arbejdspladsen. God hygiejne står i toppen af listen af krav om sikkerhed, og det begynder, at vi også skal begynde at tænke på bedre og sikre måder at dække vores vandbehov på. Her kommer HYDRAZON serien fra BLUPURA ind i billedet. Denne praktiske og effektive gulv vandkøler har det eftertragtede berøringsfrie (touch free) display, der automatisk, når din finger er 1,5 cm. fra tastaturet, begynder at skænke vand. Således skal der ikke fysisk trykkes på nogle knapper og vi mindsker muligheden for at sprede bakterier.

Med vores HYDRAZON TF/KTB kan du få både tempereret vand samt koldt vand med og uden brus. Den sorte gulvmodel passer ind i ethvert kontorområde eller arbejdsplads – og kan være med til at skabe gode vandforhold og et højt arbejdsmiljø for hele virksomheden eller organisationen.

Vand er en essentiel del af koppen, og for at den kan virke optimalt, skal vi huske at drikke mellem 1,5 og 2 liter vand om dagen. Så hvis man skal sikre en høj ydeevne i en travl hverdag, så skal man huske at drikke vand regelmæssigt.

Med noget så simpelt som vand, kan du være med til at passe på dig selv og dine kollegaer, ved at fokusere på sundhed og dække jeres fælles vandbehov til dagligt. Det sociale mødested behøver ikke længere at omkredse kaffemaskinen, men kan derimod lige så vel være vandautomaten.

Hvorfor skal du vælge brus til din vandkøler?

Nogle gange kan det være lidt kedeligt med helt almindelig vand – og for at øge interessen i at drikke vand, er det en god idé at tænke ’brus’ ind i billedet. Noget så enkelt som brus kan være med til at gøre vand mere attraktivt og spændende at drikke til hverdag – og hvis det lige skal løftes til et endnu højre niveau, så kombiner brus vandet med enten mynte, citron eller agurk. Dette vil give vandet en forfriskende smag, og samtidig bevare den sunde livsstil.

PRAKTISK INFORMATION OM HYDRAZON TF/KTB GULV VANDKØLER

  • Forsyner dig med tempereret vand og koldt vand med og uden brus.
  • Høj hygiejne med sit touch free tastatur, der aktiveres fra 1,5 cm. afstand.
  • Drypbakke alarm: displayet vil via et LED indikerer, når drypbakken er fyldt og skal tømmes for vand. Det er også muligt at tilkoble drypbakken til et afløb (valgfrit).
  • Tappeområde: 28 cm. højt og oplyst for nem opfyldning af flasker, glas eller kander.
  • Benytter godkendt og naturligt kølemiddel (R600A).
  • Nano sølvbelagte slanger som forhindrer bakterier. Denne nano sølv beskyttelse dræber 99,9% af bakterierne på overfladen på 24 timer.
  • Vandkøleren kræver tilslutning til el og vand.

 

HYDRAZON gulv vandkøler fås også i udgaven HYDRAZON TF/KT, der kan lave koldt og tempereret vand.

Yderligere information

Dimensioner (BxDxH)

42 x 35 x 113 cm

Vandtype

, ,

Koeleteknologi

Tappesystem

Kabinet Materiale

Laekagesystem

Rumtemperatur

Stroemforsyning

Vaegt

Koeletemperatur

Vandtryks Krav

Varmt Vand

Udskænkningshøjde

28 cm.

Antal Personer

,

Beroeringsfri