HYDRAZON TF/KT BERØRINGSFRI GULV VANDKØLER - KOLD

Varenummer 2-4 Kategori

DKK 279 per måned

Flot gulv vandkøler med berøringsfrit (touch free) tastatur til koldt og tempereret vand.

TOUCH FREE HYDRAZON GULV VANDKØLER TIL KOLDT OG TEMPERERET VAND

De nye tider, som vi står overfor, stiller nye krav til hygiejne, men vores vandbehov har ikke ændret sig. Med BLUPURA’s seneste berøringsfrie gulvmodel indenfor HYDRAZON serien, er det nu muligt at efterleve disse krav og sikre koldt og tempereret vand på en sikker måde.

Vores elegante og praktiske vandkøler, HYDRAZON, er en sort gulvmodel, der er ideel til ethvert kontor eller arbejdsplads. Den kan være med til at skabe de bedste forhold og et højt arbejdsmiljø ved at dække arbejdspladsens vandbehov på en sikker og hygiejnevenlig måde. Dens berøringsfrie tastatur aktiveres automatisk, når din finger er 1,5 cm. fra tastaturet.

Vandkøleren kan enten lave koldt eller tempereret vand – hvilket dækker de typiske vandbehov hos folk. For at vi mennesker kan præstere vores bedste, skal vi huske at drikke vand. På daglig basis skal der indtages mellem 1,5 og 2 liter vand, for at kroppen og hovedet fungerer optimalt – og i en travl hverdag, er vand typisk noget af det første man glemmer.

Pas på dig selv og dine medarbejdere, ved at fokusere på sundhed og sikre, at jeres vandbehov bliver dækket. Det faste mødested behøver ikke nødvendigvis altid at være ved kaffeautomaten, men kan lige så vel være vandautomaten.

PRAKTISK INFORMATION OM HYDRAZON TF/KT GULV VANDKØLER

  • Forsyner dig med koldt og tempereret vand.
  • Høj hygiejne med sit touch free tastatur, der aktiveres fra 1,5 cm. afstand.
  • Drypbakke alarm: displayet vil via et LED indikerer, når drypbakken er fyldt og skal tømmes for vand. Det er også muligt at tilkoble drypbakken til et afløb (valgfrit).
  • Tappeområde: 28 cm. højt og oplyst for nem opfyldning af flasker, glas eller kander.
  • Benytter godkendt og naturligt kølemiddel (R600A).
  • Nano sølvbelagte slanger som forhindrer bakterier. Denne nano sølv beskyttelse dræber 99,9% af bakterierne på overfladen på 24 timer.
  • Vandkøleren kræver tilslutning til el og vand.

 

HYDRAZON gulv vandkøler fås også i en udgave, der kan lave koldt vand med og uden brus. Denne model hedder HYDRAZON TF/KTB.

 

Yderligere information

Dimensioner (BxDxH)

42 x 35 x 113 cm

Vandtype

,

Koeleteknologi

Tappesystem

Kabinet Materiale

Laekagesystem

Rumtemperatur

Stroemforsyning

Vaegt

Koeletemperatur

Vandtryks Krav

Varmt Vand

Udskænkningshøjde

28 cm

Antal Personer

,

Beroeringsfri