Luksus Frugtkasse ca. 105 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 279

Ryd

LUKSUS FRUGTKASSEN OVER DEM ALLE – MED HELE 105 STK. I

Der er en grund til at frugtordninger er så populære på arbejdspladser. De er nemlig med til at øge arbejdsmiljøet og sætte fokus på sundere mellemmåltider, samt er en frugtordning med til at pleje de ansatte og kollegaer på et andet niveau. Denne luksuskasse går hånd i hånd med folk, som efterspørg lidt ekstra variation, når det kommer til frugt og sunde snacks. Luksus frugtkassen består af lækre, sunde snacks, som eksempelvis nøddemix med ristede og saltede peanuts, mandler m.v., samt vil kurvens indhold også indeholde en differentiering af eksotiske frugter som melon, ananas og druer. De populære og klassiske håndfrugter vil naturligvis også være at finde i denne luksus udgave, som i vores almindelige frugtkasser Basis Frugtkasse 75 stk. og BananPLUS Frugtkasse 75 stk.

SundSnacks Luksus frugtkasser passer perfekt til virksomheder med store afdelinger på de 18-25+ personer. Skulle det vise sig, ikke at være nok, fordi afdelinger er større, så anbefaler vi at bestille flere frugtkasser eller kontakte os, så vi i fællesskab kan afdække, hvad jeres behov er. Har man derimod et mindre behov, tilbyder vi forskelle frugtordninger i mindre størrelser, som for eksempel Basis Frugtkasse 30 stk., BananPLUS frugtkasse 50 stk. eller Økologisk Frugtkasse 75 stk. Vi bestræber os på at kunne dække så bredt et behov som muligt, og derfor er vi sikre på, at du altid vil kunne finde en frugtordning, der passer til lige nøjagtig din virksomheds behov.

Bemærk: da skærefrugt, druer med videre gælder for mere end et stykke frugt kan antallet variere i selve frugtkassen.

HVORFOR ER EN FRUGTORDNING GOD?

En frugtordning har mange gode aspekter til sig, og anvendes blandt andet til møder, receptioner og lignende. Derudover er der mange virksomheder, der ønsker at gøre lidt ekstra for deres ansatte, ved at tilbyde forfriskende frugt og sunde snacks til den daglige arbejdsgang. På denne måde er man med til at fremme den sunde livsstil internt, ved at tilbyde medarbejderne sunde mellemmåltider og holde energiniveauet oppe hele dagen. Frugt og nødder kan nemlig hjælpe med at øge folks energiniveauet, samtidig med at den kan stille sulten. En frugtordning er til jer, der bare ønsker at gøre det ekstra godt i den travle hverdag.

HOLD ENERGINIVEAUET OPPE HELE DAGEN MED SUNDE SNACKS OG FRUGTER

En frugtordning anses typisk for at være en måde, hvorpå virksomheder kan gøre hverdagen lid bedre for deres medarbejdere, kunder og/eller gæster. Skal dine ansattes mellemmåltider bestå af sunde alternativer, så overvej en frugtkurv. Luksus frugtkassen passer godt til jer, som både holder af almindelige håndfrugter som æbler, pærer, bananer m.v. men samtidig gerne vil veksle mellem eksotiske frugter som ananas, meloner og andre saftige og eksotiske frugter, der kan skæres ud og nydes.

Vi ser ofte, at folk glemmer, og til tider overser, hvad frugt og sunde nøddesnacks kan gøre for kroppen, hvis man er ved at gå sukkerkold. Frugt og nødder fungerer nemlig rigtig godt som et mellemmåltid, hvis man trænger til et ekstra energiboost på de lange arbejdsdage. Derudover indeholder de en masse vigtige og sunde vitaminer, fibre og mineraler, som kroppen har behov for. Forskning har vist, at vi mennesker træffer gode og forsvarlige beslutninger, når vi ikke er sultne. Vores evner til at træffe rationelle og gode beslutninger, påvirkes således negativt af sult, og vi har en tendens til at blive mere utålmodige på en tom mave – og dette mener vi ikke gavner nogen.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Enkelt levering, Hver 14. dag, Hver måned, Hver uge

Leveringsdag*

Mandag, Mandag og onsdag, Onsdag