Luksus Frugtkasse ca. 75 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 206

Ryd

LUKSUS FRUGTKASSEN OVER DEM ALLE – MED 75 STK.

Sørg for at pleje dine ansatte og kollegaer ved at sikre, at din arbejdsplads altid har en luksus frugtordning på arbejdsstedet. Denne luksuskasse er til jer, som elsker lidt differentiering, når det kommer til frugt og sunde snacks. I luksus frugtkassen kommer I til at smage sunde snacks, som eksempelvis nøddemix med ristede og saltede peanuts m.v. Derudover vil kurvens indhold også have en variation af eksotiske frugter som ananas, druer og melon. Vi har naturligvis ikke glemt de populære og klassiske håndfrugter, som i vores almindelige frugtkasser Basis Frugtkasse 50 stk. eller Basis Frugtkasse 75 stk. – disse vil ligeledes være at finde i denne Luksus frugtkasse.

Luksus frugtkurven er ideel til afdelinger med omkring de 14-18 medarbejdere. Skulle man have større afdelinger, anbefaler vi at kigge på vores Luksus frugtkasse 105 stk., eller hvis ens behov er lidt mindre, fordi afdelingerne ikke er så store, så tilbyder vi også Luksus Frugtkasse 45 stk. Har man derimod et lidt andet behov i forhold til størrelsen på frugtkassen, så tilbyder vi også frugtkurve med 30 stk. frugt i, som BananPLUS Frugtkasse 30 stk. eller den Økologiske frugtkasse 30 stk. Hos os i SundSnack har vi fokus på at dække så mange behov som muligt, da vi ved at alle virksomheder er forskellige, både hvad angår behov og størrelse. Derfor kan du med sikkerhed finde en frugtkasse, der passer til lige nøjagtig jeres behov.

Bemærk: da skærefrugt, druer med videre gælder for mere end et stykke frugt kan antallet variere i selve frugtkassen.

HVOR PASSER EN FRUGTKURV GODT IND I?

En frugtkurv har mange egenskaber, og er især meget anvendelig til blandt andet møder, receptioner og lignende. Derudover er der mange virksomheder, der ønsker at gøre lidt ekstra for de ansatte, deres hverdag og sundhed, ved at tilbyde forfriskende og lækker frugt i en ellers travle arbejdsdag. Frugten kan hjælpe med at øge energiniveauet hos folk, og stille den lille eller store sult, hvis frokosten længe har været forbi. En frugtordning er til jer, der bare ønsker at have det godt i hverdagen.

FÅ SUNDE SNACKS OG FRUGT IND I DEN DAGLIGE ARBEJDSGANG

Luksuskassen passer godt ind til de organisationer og virksomheder, som ønsker at gøre noget ekstra for deres ansatte, kunder og/eller gæster. Kurven passer godt til jer, som både elsker almindelige håndfrugter som banan, æble, pære m.v. og samtidig godt kan lige at variere ens frugtindtag med eksotiske frugter som meloner og mange andre spændende frugter, som kan skæres ud og nydes.

Det som mange glemmer eller overser, når det kommer til frugt og sunde nøddesnacks er, at de kan give et ekstra energiboost til de lange arbejdsdage, så man undgår at gå sukkerkolde eller trætte inden fyraften, samt ikke bliver fristet til at spise for mange af de søde og usunde sager. Forskning har også vist, at man er tilbøjelig til at træffe mindre gode beslutninger på tom mave, end hvis man ikke er sulten. Sult påvirker nemlig vores egenskab til at træffe rationelle og gode beslutninger, samt kan være med til at gør os mere utålmodige – og dette gavner ingen.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Enkelt levering, Hver 14. dag, Hver måned, Hver uge

Leveringsdag*

Mandag, Mandag og onsdag, Onsdag