Luksus Frugtkasse ca. 45 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 129

Ryd

LUKSUS FRUGTKASSEN OVER DEM ALLE – MED 45 STK.

Luksusfrugt direkte til arbejdspladsen. Luksuskassen er til jer, som ønsker lidt ekstra variation af frugter og snacks i frugtordningen. Her kommer I til at smage sunde snacks, som eksempelvis nøddemix, samt vil variationer af eksotiske frugter som ananas, druer og melon også være en del af indholdet i frugtkassen, udover de friske håndfrugter som også findes i vores almindelige frugtkasser Basis Frugtkasse 50 stk. eller Basis Frugtkasse 75 stk.

 

Denne luksus frugtkurv går godt til afdelinger, som har en størrelse af ca. 10-14 ansatte pr. afdeling. Skulle man have større afdelinger i organisationen, anbefaler vi at kigge på vores Luksus frugtkasse 75 stk. eller Luksus Frugtkasse 105 stk. Skulle frugtkurven være for stor, tilbyder vi også kurve med 30 stk. frugt i. Her kan I tage et kig på vores BananPLUS Frugtkasse 30 stk. eller den Økologiske frugtkasse 30 stk. Hos SundSnack kan du finde lige den frugtkurv, der passer til din virksomheds behov, og I kan altid mikse med de forskellige frugtkurve.

Bemærk: da skærefrugt, druer med videre gælder for mere end et stykke frugt, kan antallet variere i selve frugtkassen.

HVOR KAN MAN BRUGE EN FRUGTKURV?

Luksuskurven er især meget anvendelig til møder, receptioner og lignende – det giver et godt indtryk hos folk, hvis man kan tilbyde gæster eller kunder frugt og ikke bare den klassiske kaffe eller vand. Derudover er det også anvendeligt til internt brug – det vil sige, til jer der bare ønsker lidt ekstra godt i hverdagen. Frugt kan hjælpe med at stille den lille sult, når der enten er lang tid til frokostpausen eller omvendt, hvis man allerede har været til frokostpause, men der stadig er lang tid til fyraften.

FÅ MERE FRUGT OG SUNDE SNACKS IND I DIN OG DINE KOLLEGAERS HVERDAG

Luksuskassen er til jer, som ønsker lidt ekstra variation til dagligt, når det kommer til at spise frugt og snacks. Kurven passer godt til jer, som elsker almindelige håndfrugter som banan, æble, pære m.v., og samtidig godt kan lige at variere frugtindtaget med lidt eksotiske frugter som meloner og mange andre spændende frugter, som kan skæres ud og nydes.

Frugt og sunde nøddesnacks er med til at give et ekstra energiboost til de lange arbejdsdage, så dig og dine kollegaer ikke skal gå sukkerkolde eller trætte inden fyraften. Forskning viser ligeledes, at man ikke skal træffe beslutninger på tom mave. Sult påvirker nemlig menneskets evne til at træffe rationelle beslutninger, samt gør os mere utålmodige – og det har ingen godt af.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Hver uge, Hver 14. dag, Hver måned, Enkelt levering

Leveringsdag*

Mandag, Onsdag, Mandag og onsdag