Økologisk Frugtkasse 30 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 129

Ryd

ØKOLOGISK FRUGTKASSE MED 30 STK.

Økologisk frugt har flere antioxidantforbindelser end konventionel frugt, der antages at spille en væsentlig rolle, når det gælder et bedre helbred. Antioxidanter er godt for både dig, dine kollegaer og miljøet. I vores økologiske frugtkasser får I ligeledes så stor en variation af økologisk frugt som muligt. De økologiske frugtkasser kan vælges i en størrelse, som passer til netop jeres virksomhed. Hos SundSnack har vi tre økologisk frugtordninger at vælge mellem: den Økologiske frugtkasse 30 stk., der går godt til afdelinger med ca. 5-8 ansatte, den Økologiske frugtkasse 50 stk., til de lidt større afdelinger med ca. 10-15 medarbejdere eller den Økologiske frugtkasse 75 stk. til de afdelinger med de 14-18 personer. Afhængig af virksomhedens behov, er det muligt at bestille forskellige kurve, så de passer til hver afdeling – og dette er naturligvis også muligt hos os. Man kan mikse mellem de forskellige frugtkasser, både med hensyn til typen af frugtkassen og ikke mindst med hensyn til størrelsen.

WE LOVE ØKO FRUGTKASSER

I Danmark spiser vi mere og mere økologisk frugt og grønt – og hos SundSnack vil vi gerne fortsætte den sunde kamp om at spise mere økologisk. Det behøver nemlig ikke at være besværligt at tænke økologi og bæredygtighed ind i hverdagen – heller ikke når det kommer til arbejdspladsen. Sammen kan hele organisationen stå sammen om økologi og spise frugt med god samvittighed.

Økologi er et naturligt valg, og dette vil vi gerne bakke op omkring, ved at tilbyde økologiske frugtkurve og frugtkasser til virksomheder.

Med økologisk firmafrugt, kan I, i virksomheden, på kontoret og på arbejdspladsen, sikre jer frugt, som er dyrket økologisk, med mindre sprøjtemidler, mindre overfladebehandlinger og leveret af en økologisk frugtleverandør. En økologisk frugtordning er helt oplagt til jer, der ønsker naturlig dyrket frugt, hvor hver en bid er lig med kvalitet, og hvor hver en frugt er lig med en sund snack. Økologisk frugt giver typisk mere smag, da planterne vokser i et naturligt tempo uden at bruge kunstgødning og syntetiske pesticider, hvorfor de økologiske frugter indeholder gennemsnitlig mere tørstof og mindre vand per kilo end ikke-økologiske frugter.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Enkelt levering, Hver 14. dag, Hver måned, Hver uge

Leveringsdag*

Mandag, Mandag og onsdag, Onsdag