Økologisk Frugtkasse 50 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 189

Ryd

DEN ØKOLOGISK FRUGTKASSE MED 50 STK.

En af grundene til at økologiske frugter kan have en væsentlig indflydelse på et sundere helbred end konventionelle frugter, er blandt andet fordi at de har flere antioxidantforbindelser. Disse antioxidanter er gode for vores kroppe og ikke mindst miljøet, så derfor kan I med god samvittighed have en eller flere økologiske frugtkasser stående rundt omkring i de forskellige afdelinger. Med en Økologisk frugtkasse fra SundSnack søger vi for, at I får en stor variation af økologiske frugter til arbejdspladsen. Du kan vælge mellem tre variationer af vores økologiske frugtkasser: den Økologiske frugtkasse 30 stk., til de mindre afdelinger med ca. 5-8 ansatte, den Økologiske frugtkasse 50 stk., der passer til afdelinger med ca. 10-15 personer, samt den Økologiske frugtkasse 75 stk., til 14-18+ personer, der matcher de lidt større afdelinger, eller hvor flere afdelinger er stået sammen. Alt afhængig af jeres og virksomheden behov, så kan SundSnack levere det til jer.

VI ❤ ØKO FRUGTKASSER TIL VIRKSOMHEDER

Vores indtag af økologisk frugt og grønt stiger for hver dag, der går og især i Danmark. Vi elsker nemlig økologi og den forskel det gør for miljøet, dyrevelfærdet og ikke mindst vores sundhed. Derfor er det et stærkt emne og fokusområde hos mange mennesker. Et emne som vi hos SundSnack gerne vil støtte op omkring. At få økologi og bæredygtighed ind i hverdagen på kontoret, behøver nemlig ikke at være besværligt. Med vores øko frugtordning kan I spise frugt med god samvittighed – og vigtigt af alt I gør det i fællesskab.

At tænke økologi er lig med at tænke naturlige produkter. Det er et aktivt valg, som vi ønsker at hjælp med ved at kunne tilbyde økologiske valgmuligheder, når det kommer til frugtordninger på arbejdspladsen.

Vælg en økologisk frugtkasse til kontoret, så kan I med hvert et bid, sikre jer, at frugten er dyrket økologisk, at frugten er lavet med mindre sprøjtemiddel og at overfladebehandlingen på frugten er mindre, samt at selve frugten er leveret af vores økologiske frugtleverandører. Øko frugt er lig med kvalitet og sunde snacks. Den økologiske frugt smager typisk af mere end almindelig konventionel frugt. Dette skyldes at selve planterne til frugten har vokset i et naturligt tempo. Man har nemlig ikke brugt kunstgødning eller syntetiske pesticider, til at dyrke planterne. De økologiske frugter indeholder derfor mere tørstof og mindre vand per kilo end de ikke-økologiske frugter.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Enkelt levering, Hver 14. dag, Hver måned, Hver uge

Leveringsdag*

Mandag, Mandag og onsdag, Onsdag