Økologisk Frugtkasse 75 stk.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

DKK 259

Ryd

DEN ØKOLOGISK FRUGTKASSE MED 75 STK.

Vidste du, at økologisk frugt har flere antioxidantforbindelser end almindelig konventionel frugt. Disse antioxidanter kan efter sine have en væsentlig positiv påvirkning på ens helbred. Økologisk frugt er derfor godt for kroppen samt godt for vores miljø. Hvis din virksomhed ønsker at gøre en forskel, ikke blot for de ansatte men også for miljøet, så bestil en økologisk frugtordning til jeres arbejdsplads i dag. Med en økologisk frugtkasse kan I med god samvittighed spise frugt hver dag.

Vores udvalg af frugtkasser til jeres frugtordning består af størrelser. Den mindste frugtkasse er Økologisk frugtkasse 30 stk., der passer godt til afdelinger med ca. 5-8 personer. Dernæst har vi den Økologiske frugtkasse 50 stk. Dette er vores mellem størrelse frugtordning, der går godt til lidt større afdelinger på de 10-15 personer. Til slut kan vi på den økologiske front også tilbyde den store Økologiske frugtkasse med 75 stk., der er ideel til de 14-18 personer. Undersøg hvad jeres frugt behov er, og giv os et kald, så kan vi i fællesskab finde en kombination af frugtkurve, der passer til lige nøjagtig jeres behov.

LAD ÅRSTIDENS ØKOLOGISKE FRUGTER GUIDE DINE SUNDE SNACKS

Vores økologiske frugtkasser indeholder en variation af forskelligartede økologiske frugter, som de populære håndfrugter (f.eks. æbler, appelsiner, pære, blommer m.v.) samt årstidens frugter (dette vil variere fra sæson til sæson). Ved at tænke årstiden ind i dine sunde snacks, så behøver du ikke at være kreativ med snacksne, det klare vores Økologiske frugtkurv med årstidens frugt helt selv. Du kan bare længe sig tilbage i stolen, mens du arbejder på dine daglige opgaver og nyde frugtkassens indhold.

VI ❤ ØKOLOGISKE FRUGTORDNINGER

I Danmark er vi glade for økologi, og dette ses især på vores daglige indtag af økologisk frugt og grønt, som hele tiden er stigende. Se, det er en stigning, som vi hos SundSnack godt kan lide og gerne vil bakke op om. Dette viser os nemlig, at vi har et sundt syn på økologi og er villige til at gå øko-vejen frem for de konventionelle veje. Hos SundSnack er vi meget begejstret for denne tendens med økologi, fordi det både gør en forskel for miljøet, dyrevelfærden og sundheden. Økologi er et stærkt og vigtigt fokusområde og valg, som vi gerne vil støtte op omkring. Derfor har vi gjort det muligt at vælge øko i vores frugtkasse sortiment, så man ikke skal nøjes eller helt undlade en frugtordning, hvis man vil gå øko-vejen. Det skal være nemt at få økologi og bæredygtighed ind på arbejdspladsen, så alle og enhver kan spise frugt med god samvittighed på kontoret.

Ved aktivt at vælge øko, vælger man også automatisk naturlige produkter. Hos SundSnack er vi stolte af at kunne tilbyde økologiske frugtkurve, så din arbejdsplads ikke skal nøjes, hvis I ønsker at gå den økologiske vej.

Vælger man økologisk frugt, sikre man sig også, at frugten er lavet med mindre sprøjtemiddel og mindre overfladebehandling. Et hvert bid, af den økologiske frugt, vil således smage meget bedre, da den typisk smager af mere end almindelig konventionel frugt. Årsagen til dette er, at selve frugtplanten har fået lov til at vokse i et naturligt tempo, hvor der ikke er blevet benyttet kunstgødning eller andre syntetiske pesticider. Man vil således opleve, at frugterne indeholder mere tørstof og mindre vand end de ikke-økologiske frugter, vi kender.

Vælg økologisk og sikre jer den bedste kvalitet, når det kommer til de sunde grønne, røde eller gule snacks i hverdagen.

Levering

Alle frugtkasser kan blive leveret hver uge, hver 14. dag, hver måned, eller hvis I lige vil prøve det an først, så kan man også vælge en enkelt levering. SundSnack kan levere din frugtkurv om mandagen og/eller om onsdagen, det vil sige, at I sagtens kan få leveret frugtkasser to gange om ugen, hvis I ønsker eller har behov for det. Kom hurtigt og nemt i gang med jeres frugtordning.

Yderligere information

Leveringsinterval*

Enkelt levering, Hver 14. dag, Hver måned, Hver uge

Leveringsdag*

Mandag, Mandag og onsdag, Onsdag